Houtworm bestrijder.com

Bestrijding van houtworm met 10 jaar garantie.
Gediplomeerde houtwormbestrijder volgens het KAD en EVM.

Heeft u last van houtworm in houten delen?

Dan is het vooral belangrijk om te weten dat het juist de larven zijn die deze schade aanrichten. Voor u er op verdacht bent kunnen ze complete houtconstructies aantasten, dit met alle gevolgen van dien. De meest voorkomende houtworm soorten zijn: Gewone houtwormkever , Grote houtwormkever en de Huisboktor . Om te voorkomen dat deze larven van de houtwormkever het hout verzwakt kunt u contact opnemen met een houtwormbestrijder. De expert van houtwormbestrijder.com staat altijd voor u klaar om u te helpen met uw problemen met houtworm met 10 jaar garantie op de bestrijding. Altijd voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu 06-51824021 voor een uitgebreide inspectie door de Houtwormbestrijder. Ook kunt u ons mailen, Whatsappen of een sms sturen. Op de pagina Contact vind u overigens een contactformulier.


Professionele houtwormbestrijding door de houtwormbestrijder.

Is er enige twijfel of u houtworm in huis heeft? Ook dan staat de houtwormbestrijder voor u klaar. Samen met u gaan we op zoek naar sporen van houtwormaantasting. Hierin kunnen we ( indien we sporen vinden ) 2 soorten nog eens onderscheiden. Dit zijn de actieve aantasting en de non-actieve aantasting. Uiteraard benodigd de non-actieve aantasting van houtworm verder geen behandeling. Dit zijn oude sporen ( gaatjes ) in het hout waar geen levende larven meer in zitten. Bij actieve aantasting gaan we kijken tot hoever dit is aangetast. Afhankelijk van de aantasting en hoe de verdere constructie inelkaar zit gaan we kijken naar een plan van aanpak en wat de kosten hiervoor zullen zijn.

Kosten houtwormbestrijding.

De kosten voor een houtwormbestrijding kunnen we enkel pas vaststellen na een inspectie, dit is namelijk sterk afhankelijk van de oppervlakte van de aantasting. Hier komt echte maatwerk bij te pas, geen enkele constructie is namelijk het zelfde. Een zolder is bijvoorbeeld heel wat anders dan een grote schuur. Onze prijs voor dit maatwerk is €7,50,- per m2 inclusief btw.( vanaf 16 m2 ). Een volledige zolder van een tussen/hoekwoning kost nu rond de € 400,- inclusief btw. Op onze houtwormbestrijding geven wij een garantie van maar liefst 10 jaar.
Neem daarom contact met ons op of laat u terugbellen door onze medewerkster. In overleg met u plannen we een uitgebreide inspectie in. Tijdens deze uitgebreide inspectie onderzoekt onze gediplomeerde bestrijdingstechnicus het te behandelen gebied en inventariseert hij wat de kosten zouden zijn voor een zeer effectieve houtwormbestrijding in uw schuur, woning of bedrijf.

Wacht niet langer en neem direct contact op met onze professionele houtwormbestrijder. Deze zeer vakkundige professional helpt u graag van uw probleem af met zeer scherpe prijzen en met maar liefst 10 jaar garantie.

Voorkomen van houtwormaantasting.

Houtworm voorkomen is lastig, maar het is niet onmogelijk. Als u hout dat onbewerkt is ( Dus geen verf of laklaag bevat ) vooraf door een houtwormbestrijder laat behandelen is de kans op houtworm erg klein. Gelakt of geverfd hout kan niet preventief door ons worden behand omdat de insecticide die wij inzetten als bestrijdingsmiddel dan niet meer goed in de kern van het hout kan doordringen. Daarbij zal houtworm niet binnen dringen in houtwerk dat geverfd of gelakt is.

Door onze jarenlange ervaring en onze uitstekende werkwijze kunnen wij u op het gebied van houtworm dus ook preventief van dienst zijn.

Certificaat geldig voor 10 jaar.

Tevens ontvangt u van ons een officieel certificaat van de bestrijding. Dit certificaat kunt u o.a. gebruiken als bewijs van garantie maar is ook zeer handig om te tonen bij de verkoop van uw woning. De garantie is geldig op hetgeen behandeld is en is dus ( in geval van een woning of meubelstuk ) overdraagbaar aan een andere partij. Het certificaat ontvangt u bij zowel curatieve als bij preventieve behandelingen.