Houtworm bestrijder.com

Bestrijding van houtworm met 10 jaar garantie.
Gediplomeerde houtwormbestrijder volgens het KAD en EVM.

Meten is weten.

Dat is dan ook de reden waarom wij gebruik maken van verschillende technieken. Denk hierbij aan:

1. Met behulp van precisie lasertechnologie van de LOMVUM-laserafstandsmeter-kit.
Snelle, eenvoudige en nauwkeurige metingen telkens wanneer wij deze gebruiken.

Dit handige hulpmiddel in zakformaat en voor ons werk gemakkelijke draagbaarheid biedt lengte-, oppervlakte- en volumemetingen in inches, voet en metrische eenheden. In uw geval zal het om de metrische eenheden gaan (Meters, Centimeters).

Het compacte lasermeetinstrument meet en geeft de lengte weer; berekent en toont gebied; en geeft continu bijgewerkte metingen weer terwijl wij deze naar of van het doel verplaatsten.
Ideaal voor zolders, schuren, boerderijen, etc. Het is de snelle, gemakkelijke en nauwkeurige manier om te meten, zelfs op loopafstand.

Met deze methode meten wij exact de oppervlakte van het te behandelen houtwerk en voorkomt u dat u moet betalen voor iets wat niet behandeld zal worden. Dus dit stukje technologisch gereedschap die wij gebruiken is goed voor uw portemonnee.


Lomvum volume meter


2. De Vochtigheidsmeter MD van Brennenstuhl voor de bepaling van de vochtigheidsgraad bij o.a. materialen van hout.

Onze vochtigheidsmeter heeft een meetbereik van 5-50% vochtigheid bij hout, of 1,5-33% bij overige bouwmaterialen. De praktische "hold" functie maakt ook meting mogelijk op moeilijk bereikbare plaatsen. Daarna kunnen wij alles duidelijk aflezen via een groot LCD-display (in procent tot 1cijfer na de komma).

De Vochtigheidsmeter MD van Brennenstuhl is voor de bepaling van de vochtigheidsgraad bij hout en/of bouwmaterialen. Zoals : beton, tegels, harde vloer, Gipskarton, tapijten enz. Wij gebruiken deze uiteraard voor houten materialen.

Dit apparaat gebruiken wij om te bepalen welk middel wij gaan toepassen. Bij veel vocht in het hout gaan wij over op een houtwormmiddel op waterbasis omdat het middel op oliebasis dan niet door zal dringen in het houtwerk.

Bij een lage vochtpercentage (wat meestal van toepassing is) zal gebruik worden gemaakt van een houtwormbestrijdingsmiddel op oliebasis.


Vochtmeter


3. Vleermuis detector Bat5.

Men staat er niet altijd bij stil, maar ook kan het zijn dat er een aanwezigheid is van vleermuizen. Deze eventuele aanwezigheid kunnen wij testen met een bat detector.

De Bat5 Bat Detector die wij gebruiken is een heterodyne handdetector met een goede geluidskwaliteit. De batdetector Bat5 van Magenta is ideaal om te bepalen of er wel og geen aanwezigheid is van vleermuizen.. Het biedt een goede geluidskwaliteit, onder andere vanwege de ingebouwde Mylar luidspreker. De detector is opvallend richtinggevoelig wat handig kan zijn om verblijfplaatsen te lokaliseren van bijvoorbeeld baltsende Ruige Dwergen.

De bat5 neemt o.a. de Laatvlieger, de gewone dwergvleermuis, de rosse vleermuis en de grootoorvleermuis waar. Dit zijn de meest voorkomende vleermuizen in Nederland.

Dit kan van toepassing zijn bij o.a. oude woonboerderijen, kerken, etc. Want u wilt vanzelfsprekend geen claim aan de broek krijgen van de wet natuurbescherming dat er vleermuizen gedood zijn tijdens dit soort behandelingen.
Deze eventuele problemen kunnen wij voor u voorkomen door het verblijven van vleermuizen in uw te behandelen ruimte uit te sluiten.4.  Flir camera TG265.

Met de Flir TG265 herkent u veel meer dan met een enkelvoudige infraroodwarmtemeter, bijvoorbeeld hete en koude plekken die kunnen wijzen op aanwezigheid van dieren. Denk aan bijvoorbeeld huisdieren maar ook roofvogels als o.a. uilen.

Deze flir camera ontdekt alle doelobjecten van alle soorten snel en nauwkeurig. Deze draagbare warmtebeeldcamera verkort de diagnosetijd en vereenvoudigt tegelijkertijd de rapportgeneratie en de langdurige bewaking van de installaties en apparaten in een volledig systeem.

De Flir MSX met Multi Spectral-Dynamic Imaging-technologie levert scherpere en gedetailleerdere warmtebeelden door belangrijke visuele details op het warmtebeeld te plaatsen. Zo beschikken wij over extra informatie om mogelijke aanwezigheid van dieren nauwkeurig op te sporen en voor aanvang van de bestrijding te verwijderen.