Houtworm bestrijder.com

Bestrijding van houtworm met 10 jaar garantie.
Gediplomeerde houtwormbestrijder volgens het KAD en EVM.

Houtworm behandelingen.

Soorten behandelingen tegen houtworm.

Vanzelfsprekend wilt u ook graag weten wat wij allemaal tegen houtworm kunnen behandelen.

Dit is vaak de eerste vraag die klanten aan ons stellen aangezien niet iedere bestrijder elke klus aanneemt. Voor de één is een bepaalde opdracht te groot, en voor de ander zijn bepaalde opdrachten te klein.
Hoe zit dat bij houtwormbestrijder.com? Wij bestrijden vrijwel alle soorten opbjecten waar aantasting van houtworm in plaats vind. Denk hierbij aan een antieke stoel helemaal tot aan grote woonboerderijen.
U kunt dus bij ons terecht voor aantasting in o.a. stoelen, een klein schuurtje, grote schuur, zolder, overkapping, woonhuis, boerderij, woonboerderij, kasten en andere meubels. Voor onze houtwormbestrijder is geen enkele opdracht te groot of te klein. Op deze manier kaniedere klant gebruik maken van onze houtworm expert en kunnen wij iedere klant gerust en tevreden stellen.
Onderstaand vind u een globale schatting van de kosten per object. Uiteraard is iedere object anders en kunnen wij op de website de kosten niet bindend aangeven. De juiste kosten hoort u na de inspectie.

Mocht u bij de kleinere objecten ( stoelen, tafels, meubels, etc. ) besluiten dat we direct kunnen beginnen met de behandeling? Dan vervallen uiteraard ook de inspectie kosten. Bij grotere objecten vanaf een zolder vervallen de inspectiekosten ook wanneer we de behandeling op een andere dag uitvoeren. Bij grotere objecten moet dit namelijk ingepland worden. Dit inplannen kan al vanaf 2 dagen na de inspectie.

Meubels.

Denk hierbij aan een stoel, tafel, bankstel of kast.

Hiervoor liggen de kosten op circa € 95,- Incl.

Zolder.

Te denken aan een zolder van een hoek of tussenwoning.

Hiervoor liggen de kosten op circa € 400,- Incl.

Boerderij.

Te denken aan een oude boerderij die verbouwt is of wordt tot woonhuis ( woonboerderij ).

Hiervoor liggen de kosten op circa €2500,- Incl.

Houtworm bestrijding van de vloer.

Houtworm bestrijding van de vloer.

Prachtige dakconstructie na houtwormbestrijding.

Prachtige dakconstructie na houtwormbestrijding.